engstromsannas

Direktlänk till inlägg 20 april 2019

Angling/ fredagen.

Av Sanna - Lördag 20 april 01:23

Dagen började strax efter kl 6 ute i Lössenbo ute på isen med angling. Jag,Victor, pappa & Anton började med att angla. Senare kom victors och Antons mormor och Erik ner på isen och var med oss. Soligt och fint hela tiden. Mitt på dagen kom Olle, Malin, Ludde och mamma och hälsade på en stund också. Vi drog några gäddor och en stor aborre.
Blev alldeles röd i ansiktet utav solen så man fick sig en bränna i solen. Det har verkligen varit en superhärlig dag hela dagen ute på isen ! :)

När vi hade plockat ihop allt så åkte vi hem och duschade och fräschade till oss. Efter det åkte vi på restaurang, jag, Victor,pappa och victors pappa.
Sen skjusade vi hem pappa till Henninge. Stannade där en stund och då bestämde vi oss för att Malin och Ludde fick följa med hem till mig och Victor. Så påvägen hem svängde vi in på Ica en sväng sen raka vägen hem där vi satte oss till bords och började spela spelet med andra ord. Roligt spel, vi spelade några omgångar, bytte lag osv.. Sen la vi oss allihop i soffan och tittade på film, typ alla blev jättetrött och halvsov i soffan till filmen. Sen gick jag och Victor och la oss i våran säng och Malin och Ludde sover på soffan.

Så God Natt, sussa sött ! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sanna - Måndag 20 maj 23:12

Av Sanna - Lördag 18 maj 09:10

Grattis :D

Av Sanna - Torsdag 16 maj 20:27


Föräldrarna och min syster kom hem till mig och jag bjöd dom på tacopaj. Gott och det uppskattades av dom. Så roligt ! :D ...

Av Sanna - Onsdag 15 maj 23:23


På eftermiddagen idag så mötte jag upp Malin och mamma på stan, vi fikade, gick/ åkte runt till affärer, kollade. Det som jag köpte var en sop och en vattenflaska ;) Börjar få tillbaka lite positiv syn på livet igen, håller på och söker jobb för f...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se